Brugertest gav resultater for WhiteAway

WhiteAway er en af de største aktører på det skandinaviske marked inden for kvalitetshvidevarer, støvsugere og andre husholdningsapparater.

Igennem brugertesten blev kritiske fejl identificeret, ligesom WhiteAway fik større indsigt i deres brugeres oplevelse af deres webshop.

WhiteAway modtog en optimeringsrapport fra Optuner, sammen med 7 brugertest-optagelser.

Læs hele WhiteAway casen her

WA-w320

Vi vil gerne opfordre andre virksomheder til at få brugertestet deres webshop. Vores erfaring er, at man altid får brugbar og uforudset viden med, når man er i tæt dialog med brugerne.

 

Optimering af Med24.dk: Tilmelding til medlemsklub

Øget click-through med 50%
Antal af tilmeldte medlemmer med øget 22%

Med24.dk er en online webshop der sælger produkter indenfor helse, skønhed, hudpleje, kosttilskud og medicin i Danmark, Norge og Sverige.

Med24.dk henvendte sig i første omgang til Optuner for at få optimeret tilmeldingsflowet for deres medlemsklub. Erfaringen er at medlemmer er mere loyale og har en større gennemsnitlig basketsize.

Læs hele Med24 casen her

med24logo

I vores samarbejde med Optuner har vi oplevet stærk sparring i forbindelse med optimering af vores e-handelsside. Optuner har en systematisk og gennemarbejdet tilgang til problemstillingerne, hvilket sikrer et godt forretningsmæssigt resultat.

 

Brugertest af webshop for kontorartikler

Hos JustMore finder du et af Danmarks største udvalg af kontorartikler, whiteboardtavler, elektronik, rengøringsprodukter, lagerudstyr, papirvarer mm., til priser som er meget konkurrencedygtige.

Optimeringsrapporten identificerede og prioriterede udfordringer omkring shoppens evne til at hjælpe brugerne bedst muligt til at finde og sammenligne produkter ved hjælp af filtre, sortering og søgning. Justmore.dk har siden modtagelsen af rapporten, arbejdet aktivt og progressivt på at optimere og udvikle webshoppen, med øget salg til følge.

justmore-logo

JustMore.dk kan varmt anbefale at alle webshops får lavet en brugertest af Optuner.

Både de 5 brugertest, hvor man ser ens egen webshop med brugernes øjne, samt den meget dybdegående gennemgang efterfølgende, var en øjenåbner for både små og store rettelser, som vi ikke selv havde tænkt på – men som pludselig var meget indlysende.

Det bliver bestemt ikke sidste gang vi benytter os af dette samarbejde.

Susann Christensen – Medejer Group Kontorlinien

 

Brugertest af webshop

Wineandbarrels A/S er distributør og agent for nogle af Europa’s mest anerkendte producenter indenfor vinkøleskabe, vinreoler, møbler, vinglas, vintilbehør og vintønder.

Webshoppen blev brugertestet af 7 helt almindelig potentielle kunder fra Optuners panel. De blev bedt om at købe produkter i webshoppen, baseret på helt typiske scenarier, fx købe en gave til en ven, finde vinhylder til drømmen om en vinkælder eller undersøge hvordan en vare kan returneres.

Læs hele Wineandbarrels casen her

kun logo

Jeg har med stor fornøjelse brugt Optuner til at lave brugertest i min virksomhed.

Vi fik hurtigt et overblik over hvad vi straks kunne optimere på. Jeg sendte rapporten videre til min webmaster som hurtigt og nemt kunne implementere en række forbedringer i vores shop.

Jeg kan på det varmeste anbefale Optuner. Enhver webshop bør få lavet en brugertest – der kommer virkelig mange guldkorn. Tak for et godt stykke arbejde!

Jakob Dau – CEO og Indehaver af Wineandbarrels.com

 

Få et gratis
optimeringstjek
af dit website

Ole Gregersen ser dit website igennem og kommer med konkrete forslag til optimering. Inklusiv 30 min. onlinemøde.