Undgå et miste salg på dit website

Hvor er barrierer for køb / tilmelding / sign-up?
Hvordan kan flere besøgende motiveres til at blive og konvertere?
Hvilke aktiviteter kan øge konverteringerne på websitet?

Start med et gratis optimeringstjek

Sådan foregår det

Tilmeld dit website her


Ved tilmelding accepterer du, at blive kontaktet af Optuner for en uforpligtende overlevering af resultatet. Optuner forbeholder sig retten til at afvise at foretage optimeringtjek. Optuner opbevarer informationer der udveksles og kan vælge at bruge dem til marketingaktiviteter. Du kan læse Optuners privatlivspolitik her.

Optuner har hjulpet virsomheder som:

Erfarne øjne på dit website eller landingsside

Ole Gregersen

Ole Gregersen er uddannet Cand. IT fra IT-Universitetet og har arbejdet med brugervenlighed og konverteringsoptimering i over 10 år. Han har specialiseret sig i at indsamle og omsætte alle typer brugerdata til kvalificerede designbeslutninger og øget salg. 

Optuner har senest arbejdet med så forskellige virksomheder som Gyldendal, EvaSolo, Forbrugerrådet Tænk, Røde Kors, Mannaz og Bolius.

Optuner

Optuner er eksperter i at identificere og prioritere potentialer for on-site vækst, gennem analyse af de dataspor brugerne efterlader. Du kan udnytte vores erfaring fra de 100-vis af brugertest, ekspert-evalueringer og split-test vi har gennemført siden 2012.

Vi har en systematisk proces fokuseret på at øge konverteringsraten, hvor metoder og processer nøjes udvælges fra projekt til projekt.

Design på fornemmelser giver færre konverteringer

Alt for mange websites er bygget på fornemmelser for hvad der virker – ikke på hvad de besøgende rent faktisk gør – eller har behov for.

Utydelige tilbud, uklare fordele og de forkerte muligheder – det er de barrierer får potentielle kunder til at springe fra – og der skal ikke meget til, før det går galt.

Vi kan hjælpe dig med at præsentere det rigtige indhold, i den rigtige rækkefølge, så det skaber engagement og handling hos dine besøgende – på din forside, på dine kampagnesider – eller i din webshop.

Optuner er eksperter i konverteringsoptimering og hjælper hver dag alle typer virksomheder med at udnytte deres online potentiale. 


Specialister i konverteringsoptimering og UX

Optuners optimeringsproces er udviklet af Ole Gregersen, der er specialist i konverteringsoptimering og UX. Han har bl.a. 6 års erfaring som underviser i Usability på IT-Universitetet, er grundlægger af Conversionboost konferencen og har været taler på fx. Ehandelsdagen, Konverteringsdagen, DM19, mv. Du kan finde hans LinkedIn profil her.