Genvej til effektiv optimering af dit website

Online kursus i praktisk konverteringsoptimering. 

Fuld adgang til mere end 3 timers undervisning for kun 499 DKK.

Lær direkte fra eksperten: Ole Gregersen, specialist i konverteringsoptimering

Du lærer:

Et kursus der lærer dig at optimere dit eget website

Din egen specialist

Underviser
Ole Gregersen er specialist i konverteringsoptimering og usability. I hans virksomhed Optuner hjælper han alle typer virksomheder med at optimere landingssider, konverteringsflow og online salg. Han er også medarrangør af konferencen Conversionboost, der hvert år samler de bedste indenfor optimering.

Kurset er tidligere produceret for GoLearn, men er nu kun tilgængeligt her. 

Er vi live?

Ja!
Selvom nogle dele af dette website er lidt hakkebræt – så er kurset LIVE (pr. september 2022). Vi arbejder på at oversætte Learndash LMS, som kurset ligger i, her på wordpress. Men alle videoerne er klar til dig.

Vi opdaterer løbende
Så snart vi begynder at sælge de første kurser, så følger opdateringerne. Masser af ekstra videoer, dokumenter, skabeloner og nye videoer, der hvor tiden er løbet fra dem. Fortsættelse fælger…

Med kurset lærer du

Beskrivelse
Effektivt salg på nettet kræver ikke kun god online marketing, det kræver også at landingssider og kampagnesider holder fast på brugeren, skaber stor oplevet værdi og motiverer til handling. Lær hvordan du udfordrer dit websites evne til at sælge og få styr på aspekter som relevans, værdi, utryghed og friktion, sådan at alle elementer spiller sammen og sikrer en højere konverteringsrate.

Kurset er praktisk, det handler altså ikke kun om at forstå, men også om at udføre.

I dette kursus fører Ole dig igennem 4 vigtige metoder indenfor optimering og viser dig helt konkret hvordan han gennemfører sine analyser. Derefter prioriterer han de mange indsigter og muligheder i et enkelt, men effektivt værktøj.

Du lærer altså at køre din egen optimeringsproces til dit eget website.